Peluang untuk Menjadi Agent Dropship Kami


Tempah web Jualan/Affiliate/ MLM System... klik sini


Salam tahun baru!

Tahu kan semua barang naik sekarang.. harga teh ais mamak pun dah naik, ni tak boleh jadi ni! Ada backup plan tak untuk tambah pendapatan keluarga??

Kalau berminat untuk berniaga tanpa melaburkan sebarang modal atau risiko, Dropship lah pilihan terbaik anda. Ianya bukan seperti MLM atau skim cepat kaya. Kalau nak untung lebih, kena usaha dalam mempromosikan barang. Tapi yang paling penting tiada modal perlu dilaburkan, hanya promosikan dan jual barangan beg kami secara online sahaja. Stok dan penghantaran barang, kami yang akan handle semua.

Sempena 2014, kami menawarkan anda peluang untuk menjadi ahli dropship jualan beg kami secara percuma! Amat sesuai bagi suri rumah mahupun yang sedang bekerja sebagai usaha menambahbaik kewangan anda.

Kenapa nak jadi agent dropship kami?
– Pendaftaran ahli adalah PERCUMA. Tiada sebarang registration fee atau jualan minima yang dikenakan.
– Pilihan barangan beg yg menarik (untuk wanita, lelaki, dan kanak-kanak) dengan diskaun untuk setiap ahli.
– Deskripsi produk diberikan dengan terperinci untuk setiap satu barang. Ini termasuklah recommended retail price. Jadi anda tidak perlu buat research untuk setiap satu produk sebelum anda menjualnya.
– Gambar produk yang diberikan tiada TEXT atau nama store kami. Jadi anda bebas untuk promosikan barangan dengan kreativiti anda sendiri.
Panduan, bantuan dan tips berniaga online turut diberikan untuk membantu agent. Sesuai untuk mereka yang masih fresh dalam dunia dropship atau perniagaan online.

Sabda Rasulullah S.A.W. ”9/10 rezeki adalah datangnya daripada perniagaan.” – Hadis Riwayat Tarmizi

Peluang dropship ini terbuka kepada mereka yang benar-benar ingin berniaga. Kami ingin membantu mereka yang ingin membantu diri mereka sendiri. Jika berminat, reply disini beserta email anda dan kami akan tujukan anda ke group baru fb kami.

Kami juga peniaga seperti anda jadi kami faham. Semoga dipermudahkan segala urusan jualan setiap agent, dan selamat maju jaya.

– Is

Carian Iklan dari Google :

  • agen dropship 2014
  • agen dropship percuma
  • dropship agent 2014
  • dropship 2014
  • agent dropship 2014
  • dropship agent malaysia
  • nak jadi agen dropship
  • nak jadi dropship
  • ejen dropship 2014
  • bisnes dropship tanpa modal 2014
  • dropship agent
  • dropship malaysia 2014
  • agen dropship
  • perniagaan dropship 2014
  • macam mana nak jadi dropship agent
  • nak jadi agen dropship 2014
  • bisnes dropship 2014
  • agen dropship tanpa modal
  • agen dropship percuma 2014
  • cara nak jadi dropship
  • agen dropshit bisnes
  • ingin menjadi agen dropship tanpa modal
  • free dropship agent malaysia
  • dropship beg
  • dropship online
  • dropship percuma 2014
  • dropship malaysia percuma
  • kerja sambilan dropship
  • agent dropship free
  • cara menjadi agen dropship
  • yhsm-inucbr_001
  • dropship agent malaysia 2014
  • nak jadi agen dropship tanpa modal
  • nak jadi dropship agent
  • cara nak jadi agen dropship
  • cara dropship bekerja
  • dropship 2014 malaysia
  • MACAM MANA AGENT HARTANAH BEKERJA
  • ingin menjadi ejen produk tanpa keluarkan modal
  • nk jadi dropship

Tanya pasal iklan ini :

comments


Jana WANG secara sambilan... Kerja Part-Time